Η εταιρεία μας

Με την εξειδικευμένη ταξιδιωτική υποστήριξή του, το πρακτορείο μας αναλαμβάνει να σας προσφέρει αξέχαστες και ξεκούραστες διακοπές ανά τον κόσμο παρέχοντας σ’ εσάς τις αξιόπιστες υπηρεσίες του.
Τα οικονομικά μας πακέτα περιλαμβάνουν οικογενειακές, ατομικές, σχολικές και πολιτιστικών συλλόγων περιηγήσεις για δεκάδες προορισμούς σε Ελλάδα και Εξωτερικό, συνδυάζοντας διασκέδαση, πλήρης ξενάγηση και άμεση γνωριμία με τους προορισμούς της επιλογής σας.
Ταξιδεύοντας οδικώς με τα πολυτελή ιδιόκτητα λεωφορεία μας, αλλά και αεροπορικώς, πάντα με την συντροφιά των έμπειρων αρχηγών – συνοδών μας, μπορείτε να απολαύσετε την διαμονή σας στα καλύτερα ξενοδοχεία και καταλύματα με την επιπλέον εγγύηση από το πρακτορείο μας της αστικής σας ασφάλειας, προσφέροντάς σας ποιότητα και σιγουριά.
Με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, σας παραδίδουμε τα εισιτήρια ακόμα και στον χώρο σας, εγγυημένα στις ιδανικότερες και πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς! Κάντε τις κρατήσεις σας τηλεφωνικώς ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας και εμείς θα είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σας.